Napoleon - Kızılötesi Sizzle Zone Mühürleme İstasyonu

İŞTE BU NEDENLE BARBEKÜNÜN UZMANIYIZ: KIZILÖTESİ SIZZLE ZONE™ MÜHÜRLEME İSTASYONU

Isı ve alev, lezzetli yemeklerin profesyonel porsiyonlarını sağlamak için muhteşem bir ızgara dansında bir araya geliyor. Napoleon barbekülerimiz özeldir. Eşsiz özellikleri ve bunları kullanmanın yaratıcı yolları sayesinde, ızgarada harika bir yemek haline getiremeyeceğiniz hiçbir şey yoktur. Peki neden kendimize uzman diyoruz? Kızılötesi SIZZLE ZONE™ elbette. Napoleon, kızılötesi ızgara teknolojisini uygun bir fiyata tüketiciye sunan ilk ızgara üreticilerinden biridir. Bu özel brülör, birçok modelde yan sehpada veya ana ızgaranın içerisinde bulunabilir.

 

KIZILÖTESİ BRÜLÖR NEDİR?

Kızılötesi brülörler, barbeküde bulunan seramik tuğlalardır. Bu tuğla aslında normalde göreceğinizden farklı bir yakıcı türüdür. Daha verimlidir ve geleneksel bir brülörden çok daha fazla ısınır, bu da onu yüksek ısıda mühürleme ve o güzel et parçasında mükemmel kabuğu elde etmek için benzersiz kılar. Kızılötesi teknolojisine sahip on ikiden fazla modelle herkesin ihtiyacına uygun bir ızgara vardır.

 

KIZILÖTESİ BRÜLÖR NASIL ÇALIŞIR?

Kızılötesi brülörün seramik tuğlasını daha yakından incelediğinizde, küçük delikleri fark edeceksiniz. Gaz, tuğla üzerindeki bu küçük deliklerden ve havuzlardan geçmeye zorlanır ve bir kıvılcımla tutuşur. Malzeme nedeniyle seramik, birkaç dakika içinde 982°C sıcaklıklara kadar aşırı ısınır.

Bilimsel olarak, kızılötesi brülörden tanık olduğunuz hoş turuncu parıltı, kısa dalga kızılötesi enerjidir. Isı transferinde özellikle iyi olan bir ışık enerjisi kaynağıdır. Bu ısı, üstün mühürleme izleri ve restoran kalitesinde yemekler üretmek için pişirdiğiniz yiyeceğin yanı sıra doğrudan üzerindeki pişirme ızgaralarını ısıtmak için kullanılır.

 

MÜHÜRLEME İSTASYONUMUZ NEDEN EN İYİSİDİR?

Napoleon'dan önce kızılötesi ızgara, yalnızca restoranlara ve zenginlere ayrılmış bir şeydi. Bu teknolojiyi kitlelerin kullanımına sunduk. Barbekünüzde yemek pişirirken kızılötesi brülör kullanmak, geleneksel tüp brülörleri kullanmaktan çok daha verimlidir. Daha düşük sıcaklıklarda daha uzun süre pişirmenin aksine hızlı yiyecekler ve garnitürler için idealdirler. Bu aynı zamanda daha az yakıt tüketmeleri anlamına gelir. Bir, iki parçalı, kızılötesi brülör 9000 BTU'ya kadar üretebilir ve kızılötesi kullanılarak pişirilen yiyecekler, doğal sıvılarını %35'e kadar daha fazla tutar.

Yüksek ısıda mühürleme, barbekü yaparken bu tadı nasıl oluşturacağınızdır, bu da kızılötesi brülörü ideal kılar. 982°C 'ye varan yüksek sıcaklıklara ulaşan bir kızılötesi brülör, etleri neredeyse anında karamelize etmek ve kahverengileştirmek için yeterli ısıyı yayabilir. Bu, yoğun mühürleme izleri ve lezzet anlamına gelir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR