- Sıcak tutma rafını çıkarın ve güvenli bir yere koyun.
- Çevirme aksesuarının motorunu takmak için topraklı bir priziniz olduğundan emin olun. Çevirme aksesuarının motorunu barbekünün yan tarafındaki montaj braketine takın ve prize takın.
- Durdurma burcunu şiş çubuğun üzerine kaydırın ve ardından şiş çubuğunu barbekünün yan duvarlarındaki oluklara oturtarak çevirme aksesuarının motorundaki kare deliğe kaydırın. Burcu, motorun karşı tarafındaki çentikle hizalayın ve yerine sıkıştırın.
- Şişi ızgaradan çıkarın; barbeküyü önceden ısıtmak için arka brülörü yakın.
- Şiş çubuğunu, yükü dengelemeye özen göstererek ve arka brülör ile aynı hizada oturmasını sağlayarak, seçtiğiniz etle veya yemekle dolu çevirme aksesuarıyla doldurun. Ardından, çubuğun ucunu çevirme motoruna oturtarak barbeküye yerleştirin vei motorunu çalıştırın.
- Kolay temizlik için tüm damlamaları toplamasını sağlayın, yemeğinizin altında sığ bir tava yerleştirin. Parlamaları önlemek için pişirme işlemi sırasında damlama kabına su veya başka türde bir sıvı ekleyin.
Motoru açın ve eşit şekilde döndüğünden emin olmak için etin dönüşünü bir dakika izleyin. Etin dengesi bozulursa, durdurma burcunun konumuna ince ayar yapmanız gerekebilir. Dengesiz olan yiyecekler düzensiz bir şekilde dönecek ve bir tarafta az pişmiş diğer tarafta fazla pişmiş ete neden olacaktır.
Eti kızartmak için arka brülörünüz yüksekteyken başlamak ve ardından pişirmeyi bitirmek için ısıyı orta seviyeye düşürmek her zaman en iyisidir.
YouTube: h
ttps://www.youtube.com/watch?time_continue=52&v=nvv0G5968a0